Nyheter

Fortsatt samarbete med Kreativgruppen

Vi är glada att kunna meddela att vi förlänger vårt samarbete med KREATIVGRUPPEN ytterligare ett år men nu men ännu större fokus på sociala projekt.

”Jag är glad att presentera ett fortsatt samarbete med en av våra nära samarbetspartners, KREATIVGRUPPEN. Att de nu väljer att inrikta sig mer mot våra social projekt är glädjande då dessa ligger oss varmt om hjärtat.” säger Calle Norrbin, ansvarig sociala projekt.

”För oss på KREATIVGRUPPEN känns det bra att fortsätta vårt samarbete med Luleå Basket ett sjätte år. Att nu fokusera vårt samarbete ytterligare mot Luleå Basket fantastiska sociala arbete bland unga tjejer och killar känns helt rätt för oss på KREATIVGRUPPEN.” säger Joakim Hedqvist, kontorschef. ”Kan vi genom vårt samarbete skapa ekonomiska förutsättningar för dessa kvinnor att fortsätta vara förebilder bland många unga skapar det ett mervärde även för oss.”