Nyheter

Säsongen är över för Allis Nyström

35 sekunder in i matchen mot Mark den 26 oktober ramlade Allis Nyström ihop på planen för att sedan bäras ut på bår med svåra smärtor i knäet.

Redan då befarades det att det skulle vara en allvarlig skada och efter en magnetröntgen kom idag beskedet att det främre korsbandet samt inre sidoligamentet är av. Det innebär att säsongen är över för Nyströms del.

”Det här är ett otroligt tråkigt besked, framför allt för Allis som har börjat den här säsongen på ett övertygande sätt”, säger Christer Sehlin. ”Jag tycker hon har varit på en nivå som borde ha genererat henne en plats i det svenska landslaget. Nu kommer vi stötta Allis så mycket vi kan så hon kan göra en så bra rehabprocess som möjlighet och komma tillbaka till samma nivå igen.”

Nu väntar en period kantad av spelarrekrytering för coachparet Visscher och Nilsson.