Nyheter

Dags att ta sig an Telge

Slutspelet kryper närmare och närmare och nu återstår två matcher och närmast ligger Telge på bortaplan imorgon. Att möta Telge i sin hemmaborg är alltid en svår uppgift, speciellt med tanke på att de kommer från en vinst mot Alvik som lär har sporrat dem rejält inför deras två resterande matcher.

För vår del är placeringen i grundserien satt efter vår förlust mot A3 Basket. Telge har desto mer att fightas om eftersom de har möjlighet att knipa femteplatsen från EOS eftersom de båda ligger på 20 poäng för tillfället.

Telge kommer som sagt från en triumferande vinst mot Alvik som gav dem två viktiga poäng och dessutom en rejäl sporre inför matchen mot oss. Senast vi spelade match fick vi erfara en bitter förlust mot A3 med 14 poäng, och trots att vår serieplacering är befäst så skulle en vinst vara bra uppladdning inför de kommande kvartsfinalerna.

”Matcher mot Telge Basket är alltid tuffa i Telgehallen. Telge visade i och med vinsten över Alvik Basket att de är ett lag att räkna med i det kommande slutspelet. Vi har tränat på och vill skaka av förlusten mot A3 med en ny vinst och därigenom skapa en positiv känsla innan kvartsfinalerna. Telges duktiga guardpar Klara Lundkvist och Ellen Åström är svåra att kontrollera men vi är laddade och ska göra allt vi kan för att göra kvällen tuff för Telge”, säger David Visscher.

Telge vs Luleå Basket
19.00
Täljehallen
Se matchen live HÄR