Nyheter

Captains Collection

Captains Collection 2018/2019 av Anna Barthold

Vilken fantastisk resa det har varit att få springa in Luleå Energi Arena gång på gång med ert stöd, er kärlek och ert jubel i ryggen. Dessutom har vi lyckats med den otroliga bedriften att vinna 5 SM-guld i rad. Det finns inte tillräckligt med ord att beskriva den här enorma prestationen som vi har gjort tillsammans.

Det är svårt att vinna ett SM-guld och med er hjälp så har vi vunnit fem. Vilken extas, glädje och total eufori vi upplevt tillsammans. Det är något som alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

Jag måste också nämna att det ligger väldigt mycket jobb och slit bakom den här obeskrivliga bedriften och ibland har det varit en väldigt tuff och jobbig resa. Det värsta var när jag förlorade min mamma mitt i allt. Hennes ord finns med mig och har inspirerat mig varje dag i mitt liv. ”Var rädd om din dröm för den ger dig kraft att gå din egen väg, välj ditt eget mål och låt det bära dig framåt så blir det din verklighet en dag.” Det är just därför jag pekar på henne när jag springer in till Luleås skyline.

Luleå, tack för allt. Jag älskar er!

595 KR
SÅ HÄR BESTÄLLER DU

Swisha och märk betalningen med namn + storlek, eller betala via BG och mejla namn + storlek till info@luleabasket.com.

Hämtning sker på Luleå Baskets kontor eller skickas mot fraktkostnad. Leverans i maj.

Swish: 1230866350
BG: 709-3529

Vid frågor kontakta info@luleabasket.com