Nyheter

Medverka i vår introfilm!

Nu söker vi massor av härliga ungdomsspelare som kan tänka sig att medverka i vår introfilm samt en reklamfilm! 

Du kommer dels att synas i vår introfilm som spelas innan uppkast varje match, samt en reklamfilm som visas vid rekrytering av spelare, sponsorträffar och som kommer exponeras på sociala medier och hemsida.

Filmningen sker 8 september mellan 10.00-15.00
Filmningen sker utomhus

Detta är endast en intresseanmälan och det är först till kvarn som gäller. Vi söker en blandning av lag och åldrar och förbehåller oss rätten att välja vilka som deltar. Spelare behöver ha representationskläder från respektive klubb, så som hoodie, jacka, träningslinne osv. Ej fullt matchställ. Vi kontaktar dig med mer info när vi mottagit intresseanmälningarna.

Barn under 18 behöver en målsmans tillåtelse.

Anmälan sker till julia.edbom@luleabasket.com senast 2/9