#forthefuture
40000KR
Mål UPPNÅTT!

Nästa mål:

Vi går vidare, tillsammans.

Den 13 mars avslutades vår säsong i förtid med anledning av Coronaviruset (Covid-19). Vi såg fram emot ett långt och härligt slutspel tillsammans med er, istället är arenan nedsläckt, korgarna är upphissade och omklädningsrummet ekar tomt. Vi tycker beslutet att avsluta säsongen är helt rätt, i det här läget måste laget Sverige komma först och vi har alla ett ansvar att ta.

Verkligheten för oss är osäker, precis som för många andra. Ingen vet vad som komma skall, men det vi vet är att vi klarar av det bättre tillsammans och framåt ska vi. Viljan att hjälpa till är stark och det rör oss oerhört att så många av er känner med oss. Därför startar vi nu utmaningen #forthefuture. Vi vill vara en glädjespridare i dessa allvarsamma tider och vi vill göra det tillsammans med er. Lås upp nästa mål, se oss utföra utmaningen och vänta på nästa mål! Nedan kan du se alla upplåsta mål och nästa mål.

Nu börjar fortsättningen. #forthefuture

Så här gör du:
Swisha hur många poäng du vill bidra med.
Ett straffkast = 100kr
2-poängare = 200kr
3-poängare = 300kr

Swishnummer: 123 086 63 50
Vill du bidra som företag eller saknar du swish? Då går det bra att skicka din betalning till bankgironummer 709-3529

Mål 1: Food run - uppnått

100okr

Sjukvården belastas enormt i dessa tider. Outtröttligt sliter personalen på Sunderby sjukhus för vår hälsa och välbefinnande. De är äkta vardagshjältar i våra ögon. Därför vill vi ge något tillbaka. När ni låst upp detta mål åker vi ut med matlådor från restaurangen LIVE till hela intensivvårdsavdelningen.

Mål 2: Robin badar isvak - uppnått

15 000kr

Han är en man av sina ord, Robin Sandberg. Nådde vi 15000kr lovade han dyrt och heligt att bjuda på ett uppfriskande dopp och här kommer filmbeviset! Det bjuds dessutom på en hel del vloggande och vi undrar om han inte har fallenhet för influenceryrket?

Mål 3: Hot Ones med Allis och Chioma

25 000kr – i samarbete med Allstar

Två spelare. Sju wings. Extremt starka såser. Extremt bra frågor. Förhoppningsvis lite svett. Förhoppningsvis ärliga svar. Nu är det Allis och Chioma som blir korsförhörda om säsongen som varit, samtidigt som de utmanar smaklökarna och exakt hur stark mat de klarar av.

Mål 4: Carpool Karaoke med Keso

35 000kr – i samarbete med BILAB

Er önskan är vår lag. Eller mer bestämt Solestorys önskan blev Kesos lag. Det har blivit dags för assisterande coach att visa vad han går för. Det är inte allmänt känt, men vi råkar veta att Keso sitter på en väl dold talang – he’s got the voice of an angel. Och nu har det blivit dags att dela med sig. Vi har nått 35 000kr. Här är Carpool Karaoke med Keso! Och lite gäster… Stort tack till vår samarbetspartner BILAB som svepte in som en räddare i nöden när Keso behövde transportmedel!

Mål 5 i samarbete med Bastard Burgers: Vi stöttar Tjejjouren Luleå

40 000kr – UPPFYLLT

Trycket hos kvinno- och tjejjourer ökar i takt med att våldet i nära relationer blir ett allt större problem då folk tvingas spendera mer tid i hemmet på grund av Covid-19. I samband med att Kina satte landet i karantän ökade anmälningar våld i nära relationer med det tredubbla. Och den fruktansvärda verkligheten speglas nu världen över – även i Luleå.
 
Tjejjouren Luleå märkte av det ökade trycket direkt. De har sin stödchatt öppen flera timmar per dag, nästan varje dag, sedan Corona nådde Sverige. I vanliga fall är chatten öppen ungefär en dag i veckan. Chatten drivs av jourtjejer och alla som identifierar sig som tjej är välkommen att chatta – inget problem för för litet eller för stort. Du får alltid stöttning i dina egna beslut, de har tystnadsplikt och du är alltid anonym. Chatten fyller en jätteviktig funktion i samhället, speciellt i oroliga tider som dessa.
 
Därför samarbetar vi med Bastard Burgers och presenterar nästa mål i #forthefuture. När vi når 40 000kr bidrar vi och Bastard Burgers med 2500kr var i värdecheckar på deras restaurang som Tjejjouren Luleå kan ge till sina jourtjejer som som tack för det ovärderliga jobb de gör.
 
Läs mer om målet och om Tjejjouren Luleås viktiga arbete HÄR.