Burban Studios x Luleå Basket

2020-02-17

Burban Studios är företaget som tog Luleå med storm med sitt nytänk kring design och stil kombinerat med ett hjärta som klappar för Luleå stad. Därför känns det väldigt roligt att få presentera vårt nya samarbete Burban Studios x Luleå Basket.

Idén om ett samarbete växte fram ut en önskan att kunna erbjuda merchandise som kändes nytt och med en design som kan tilltala både hängivna fans såväl som gemene kvinna och man. Produkterna ska i första hand vara snygga och symbolisera Luleå och LBBK, staden och laget som både vårt och Burban Studios hjärta klappar för. Vi är stolta att kunna presentera tre nya t-shirts, en mössa och en keps som är designade av Jimmy Edlund, hjärnan bakom Burban Studios.

“Ett fantastiskt kul tillfälle att tillsammans med Luleå Basket verkligen göra något lokalt, i tiden och väldigt mycket Luleå”, säger Jimmy Edlund.Temat för den här lilla kollektionen är så klart LULEÅ och LBBK, så länge jag kan minnas har Luleå Basket alltid varit LBBK. Med tydliga influencer från en ganska bekant VM-segling har Burban gjort en basketvariant av originalet. Sen även ett enkelt fyrkants-print som kan härledas till korgarnas lilla square. En safe lay up helt enkel. Det känns superspännade att tagit fram detta, tack Luleå Basket för möjligheten! Nu kör vi, heja LBBK!” 

Tröjorna finns att köpa i foajén innan match, mössan och kepsen går att hitta både där samt på burbanstudios.com.

T-shirt BOLL 199kr
Mössa LBBK 279kr
T-shirt SQUARE 199kk
Keps LBBK 349kr