En ny arenaupplevelse

2019-09-22

Basketfebern börjar kännas av i Sveriges baskethuvudstad. Med premiären endast en vecka bort är förberedelserna bakom kulisserna i full gång. Spelarna slipar på de sista detaljerna och personal och funktionärer förbereder arenan för att intas av Sveriges bästa basketpublik. 

Under våren har mycket hänt i Luleå Energi Arena, inte bara det att två elitlag har haft försäsongsträning, vissa förbättringsåtgärder i arenan har också gjorts. Till att börja med är parketten omslipad och lackad för att ge spelarna de bästa förutsättningarna. Men kanske den mest märkbara förbättringen är att ljudanläggningen är helt utbytt och det kommer ge besökarna i Luleå Energi Arena en helt ny arenaupplevelse.

Förutom det har flödet i arenan ändrats. Nere i foajén öppnar en ny, större kiosk och inne i arenan kommer två mindre kiosker finnas som endast tar emot fikabiljetter. Fikabiljetter finns att köpa nere i foajén i stora kiosken och biljettkassan men också där du köper matchprogram och souvenirer.

Vi ser fram emot en lång, spännande basketsäsong! Vi syns på onsdag den 25 september när vi öppnar säsongen mot Mark, 19.00 i Luleå Energi Arena.

Luleå Energi Arena
Matchevent