En rejäl revansch

2023-03-03

Det var över innan det knappt hade hunnit börja idag. Bara efter någon minut tar Mark sin första time out efter att vi gör en snabb 10-0 run. Och så skulle det fortsätta.

Mark som bara reser upp till Luleå med åtta spelade hade inte mycket att sätta emot ett hemmalag med 11 ombytta personer, samtliga inställda på att utkräva revansch. Och revansch blev det, en rejäl sådan till och med.

Precis som mot Sjuhärad kliver flera spelare fram idag och gör riktigt fina prestationer. Ellen Nyström smyger in 24 poäng, Sandra Hedlund svarar för 12 poäng, Josefin Vesterberg river ner 15 returer, Mehryn Kraker gör en till kanonmatch med 18 poäng. Ja, ni hör. Listan kan göras lång. När slutsignalen ljuder skrivs resultatet 127-68 och samtliga spelare har gjort poäng. En härlig revansch och att säkra 16:e raka segern är verkligen ett fint avslut på veckan.

”Höga toppar och djupa dalar idag, med periodsiffror som talar sitt tydliga språk. Vi får ta med oss starten, och även bitar av period tre, till på onsdagens seriefinal. Det blir kul att stänga serien med en intensiv period i och med de tre resterande matcherna, det blir en fin förberedelse inför slutspelet. Jag förväntar mig att alla kommer på onsdag”, säger Robin Sandberg bestämt efter matchen.

Nu nalkas matchen alla väntat på – seriefinalen mot Södertälje BBK den 8 mars. Den vill du inte missa.