Försäljningsansvarig sökes

2024-05-17

Är du en passionerad lagspelare som vill skapa jämlika förutsättningar för kvinnliga elitidrottare? Har du dessutom en passion för affärer och vill ha friheten att styra ditt eget arbete? Då är det här rollen för dig!

Som försäljningsansvarig hos oss får du inte bara möjligheten att påverka och utveckla vårt starka varumärke, utan även chansen att knyta värdefulla kontakter inom ett stort nätverk. Använd din kreativitet, kunskap och erfarenhet för att bygga långsiktiga relationer och ta Luleå Basket till nya höjder. Bli en del av vår positiva och drivna föreningskultur och gör verklig skillnad för kvinnlig elitidrott!

Om oss

Luleå basket är mycket mer än bara vinster och guld – vi är ett av loken i svensk basket och tar ansvar bortom hallen vi spelar i. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö i en mindre organisation där du ges stort förtroende och mandat att påverka. Hos oss får du möjlighet att skapa framgång för såväl vår verksamhet som kvinnlig elitidrott och lokalsamhället.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en affärskapande och driven försäljningsansvarig som tar ett helhetsansvar över hela vår säljprocess. Som försäljningsansvarig paketerar du attraktiva och nytänkande produkter till nya och befintliga partners tillsammans med vårt övriga team. Det är en fri roll där du styr mycket av din egen tid och får möjlighet att arbeta med ett stort nätverk där du kan nyttja ditt affärsmannaskap. Du har också ett administrativt ansvar att skriva offerter, teckna avtal och fakturera. Mycket av din tid går även åt till nätverkande och löpande dialog med befintliga samarbetspartners och leverantörer för att skapa mervärde. Det är en roll med både stort ansvar och mandat.

Vem är du?

Du är en social och mycket driven person som gillar människor och älskar att sälja, men minst lika viktigt för dig är det att skapa långsiktiga relationer och leverera ett högt kundvärde. Precis som våra elitidrottare är du en entusiastisk teamplayer som alltid vill prestera på topp. Du gillar att ta egna initiativ och är van att arbeta strukturerat och självständigt. Du älskar att arbeta med människor, brinner för damelitidrott och har ett stort hjärta för Norrbotten. Dessutom delar du våra värderingar om Ambition, Hjärta och Respekt.

Du har arbetat med tjänsteförsäljning, är van att driva försäljningsprocesser och har god förhandlingsvana. Du talar och skriver mycket god svenska. Du har körkort och tillgång till egen bil.

Arbetsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tillträde snarast. Kollektivavtal finns. Individuell lön tillämpas.

Inkom med ansökan snarast, då vi gör löpande urval. Sista ansökningsdag: 2024-06-30

CV och personligt brev skickas till [email protected]