JÄMN MATCH MOT ALVIK I SVENSKA CUPEN

2023-11-01

“Vi går vidare till semifinal i svenska cupen efter två vinster men inte jätteinspirerande spel. Fredagens match blir lite sömnig eftersom vi skapar en ganska stor ledning under första halvlek. Andra matchen är bara för dålig och något vi behöver lära oss av. Framför allt handlar det om att fokus men också att spelsättet alltid kräver 100% från oss. Vi måste studsa tillbaka och ny match mot Högsbo borta på Lördag den 4 november som alltid är bra på hemmaplan. Vi behöver vara redo!” – Head Coach, Robin Sandberg.

Resultat från helgens matcher:
Luleå Basket – Högsbo Basket, 81-51 | Luleå Basket – Alvik Basket, 63-55

Under helgen spelade vi i speciella rosa matchställ som du kan buda hem via vår sida på Tradera, här.
Varje dag får ca 20 kvinnor ett bröstcancerbesked och det gör bröstcancer till kvinnans vanligaste cancersjukdom. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena.
Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt, och på att behandlingsmetoderna blivit bättre. Tack vare forskningens framsteg botas i dag cirka 80 procent av alla som drabbas av bröstcancer. Hjälp oss att bota fler.
Hälften av intäkterna går till vår insamling till förmån för bröstcancerforskningen medans vår souvenirförsäljning tillsammans med Company Line genererar 50kr/Hoodie och 20Kr/T-shirt till insamlingen.