LEDARSKAP UNDER MATCH – clinic för ungdomscoacher

2020-01-08

25 JANUARI
14.00
VARDAGSRUMMET
Luleå Energi Arena

Kostnad: 200kr

Svenska Cupen Final Four arrangeras för första gången i Luleå då Sveriges fyra bästa lag slåss om bucklan och en plats i Eurocup. Cupen avgörs över två dagar fullspäckade med grym basket! Förutom att ta del av två rafflande semifinaler så får nu ungdomsledare i Luleå chans att lära sig ännu mer om matchcoachning under en clinic ledd av Mikael Johansson!

Under spelas det först en finalrepris mellan Svenska mästaren A3 Basket och silvermedaljören Högsbo Lions. Därefter tar Luleå Basket sig an Alvik Basket i vad som lär vara en jämn kamp om sista finalplatsen.

Mikael Johansson, som till vardags coachar RIG Luleå och även figurerar som ungdomslandslagscoach kommer att prata om hur man som coach kan förbereda laget och sig själv inför match och hur coachens agerande kan påverka matchbilden. Tillsammans kommer ni sedan se lördagens semifinaler och utvärdera hur respektive coach och lag har presterat. Innan uppkast kommer båda lagens coacher komma på besök och berätta om sin gameplan för matchen som väntar för att ge er en tydligare uppfattning om deras coachtaktik.

I priset ingår dagspass för lördagens matcher samt middag.
Clinicen pågår till ca 20.00.

Anmälan sker till Julia Edbom via mejl: [email protected].
Begränsat antal platser, först till kvarn!

SEMIFINALER LÖRDAG 25 JANUARI
A3 Basket vs Högsbo Lions
Uppkast 15.30

Luleå Basket vs Alvik Basket
Uppkast 18.00

Svenska Cupen
Utbildning
Basket Förenar