Luleå Basket och Dundret basket

2023-02-28

Alla som ville var välkomna till den öppna träningen ikväll 2h med Luleå basket och NBBF, väldigt roligt att se att många nya från klasserna vi besökte tillsammans med Philip från Dundret Basket under dagen kom.

Mehryn tog tillsammans med Jesper på NBBF den äldre gruppen och drillade dom hårt och dom hade nog kunnat hålla på i några timmar till när man såg hur inspirerade dom var.
Sedan satte sig Allis och Ellen ned och talade om vikten av att vara förebilder i en växande sport i Gällivare för dom äldre och hur dom behöver vara lika stora förebilder socialt som på planen när det kommer till att representera basketen och dess värdegrund.

Allis och Ellen hade fullt ös med dom yngre förmågorna med allt från stress till kombinationsbanor med mycket skratt och tungor rätt i mun.
Det bjöds på fika och det var otroligt kul att se hur många som fått upp ögonen för basketen sedan Dundret tog ett omtag.

Så härligt att få vara i en hall full med föräldrar och barn med lika stor entusiasm till basketen som vi har.

Tack Dundret basket, RF-sisu och Norrbottens Basketdistriktförbund alla som kom och våra samarbetspartners i Ungas framtidstro i Norrbotten

Basket förenar
Ungas framtidstro i Norrbotten