Mot Helsingborg

2021-11-27

Vi styr kosan mot Helsingborg och så småningom även Norrköping. Det här är näst sista bortaresan i en tajt matchperiod. På söndag möter vi Helsingborg och efter den matcher beger vi oss mot Norrköping som vi spelar mot på tisdag. Vi närmar oss jullov men innan dess är det några värdematcher kvar och två bortresor. En av dem gör vi bort nu.

“Ny bortamatch imorgon och en tuff resa där vi spelar på söndag mot Helsingborg och sen tisdag mot Norrköping. Det ska bli intressant att se hur vi hanterar det. Helsingborg har gjort det bra under starten av säsongen om inte minst sista mot Umeå på bortaplan. De har fått ihop några imponerande vinster”, säger Robin Sandberg.

Helsingborg har haft en bra inledning på säsongen, för en vecka sedan besegrade de A3 Basket med nio poäng på deras egen hemmaplan och så sent som bara några dagar sen har de också förstärkt truppen.

“De har gjort förstärkningar under veckan i form av de franska spelaren Rachel Clet. Hon kommer kunna bidra med mycket på guardpositionen. Vi får se om hon är spelklar till söndag men med eller utan henne så blir det en svår match på bortaplan. Vi kommer redo och efter två bra matcher efter uppehållet har vi en positiv känsla och vi vill självklart komma hem med två vinster!”

Helsingborg vs. LBBK
28 november 15.00
GA-hallen, Helsingborg

SE MATCHEN LIVE HÄR.