Robin Sandberg stannar med Luleå Basket!

2024-03-08

Vi är otroligt glada att presentera Robin som huvudtränare för Luleå Basket kommande fyra säsonger men vi ser också stor potential med att ha honom i en större roll för klubbens fortsatta tillväxt.

”Robin har gjort ett väldigt bra jobb under de fyra säsonger han har varit i klubben med mycket goda resultat som följd. Vi vill bygga vidare på den kontinuiteten och ge honom ett ännu större ansvar för den sportsliga delen i och med sportchefsrollen. Det känns väldigt bra att vi har hittat den här långsiktiga lösningen och jag är övertygad om att vi i och med detta kommer ta nya steg i vår utveckling.” – Klubbdirektör Christer Sehlin.

Sportchefsrollen kommer han börja med redan första mars och fokusera på att bygga nästa års lag men också skapa en långsiktig plan för Luleå Baskets sportsliga resa kommande säsonger.

“Jag är otroligt glad och stolt att få detta uppdrag och att försöka växa tillsammans med Luleå Basket. Vi har en fantastisk historia som vi vill bygga vidare på samtidigt som vi behöver blicka lite längre fram för att komma lite längre. Det ska bli riktigt kul att få jobba med gruppen/laget men också få in klubben och organisationen för att få till helheten.” – Robin Sandberg