Se alla våra matcher LIVE!

2019-09-23

I år kommer samtliga matcher från Svenska Basketligan att sändas live via SolidSport!

Det tycker vi är enormt bra, för då kan du som Luleå-supporter följa oss genom hela vår säsong var du än är. Du kan välja att köpa match för match eller göra det enkelt för dig och bli månadssupporter till Luleå Basket för 99kr i månaden. Varför ska du bli månadssupporter undrar du kanske då? Jo, det ska vi tala om för dig!

Låt oss först och främst förklara vad som händer med dina 99 kronor i månaden.Till att börja med så du får tillgång till samtliga matcher med Luleå Basket, hemma- såväl som bortamatcher. Du ser dem live eller när du vill. Är ditt intresse för ligan bredare än så? Vilken tur att du då får tillgång till alla matcher i SBL Dam som sänds under säsongen på Solidsport i och med att du är vår Månadssupporter.

Sedan – och det här är viktigt – så kommer hälften av intäkterna landa enbart i vår förening. Du är alltså med och bidrar till utvecklingen och förhoppningsvis på sikt en ännu bättre basket i Luleå. Den klubb med flest Månadssupportrar är också den klubb som tjänar mest på detta upplägg, så vi hoppas att du är med oss. Nu drar vi igång!

Här kan du bli månadssupporter till oss: https://solidsport.com/luleabasketdam

Svenska Basketligan
Webbsändningar