Smolk i glädjebägaren

2022-11-09

Det blir en komfortabel seger mot gästande gotländskorna Visby Ladies på hemmaplan denna onsdagkväll. Hurraropen fastnar dock i halsen i och med vetskapen om att att Allis Nyström hoppade av planen enbent.

Det brände aldrig till idag. Redan i första perioden drar vi ifrån rejält och kan fortsättningsvis styra matchen nästan hur vi vill. Visby som idag var oerhört begränsade i sin rotation med endast 8 spelare hade svårt att presentera sig i matchen.

För vår egen del är det svårt att tänka på annat än det faktum att Allis Nyström skadade sig i slutet av andra perioden. I skrivande stund är det omöjligt att göra en bedömning av vilken sorts skada det handlar om. Vi hoppas att det inte är något allvarligt för Allis skull.

“En stabil seger mot Visby idag där många kom in och bidrog. Offensivt gör vi en fantastiskt insats och skapar många öppna lägen från alla möjliga situationer. Hade vi varit lite mer effektiva i samtliga fyrto minuter hade det kunna rulla ännu mer. Defensivt sätter vi tonen i första perioden vilket gör att vi får möjligheten att testa lite saker under matchens gång vilket är bra träning för oss”, säger head coach Robin Sandberg.

Nästa match spelas den 16 november på hemmaplan mot Sjuhärads Basket. Köp biljett här.

Matchreferat