SVENSKA CUPEN – allt du behöver veta!

2019-12-12

Den 26 november stod det klart att det blir Alvik Basket som vi får äran att möta under lördagens semifinal i Svenska Cupen. A3 Basket, som vann en förvånansvärt jämn kvartsfinal mot Basketettan-laget och tillika Luleålaget, RIG Luleå, fick välja sitt motstånd i den kommande semifinalen den 25 januari. Valet föll på fjolårets silvermedaljör Högsbo Lions vilket innebär en rafflande finalrepris för A3 som har allt att bevisa och ett Högsbo som inte vill ha annat än revansch…

Det lämnar oss som sagt Alvik Basket. Ett tufft motstånd och en namnkunning trupp. Det kommer bli två rysligt spännande matcher under lördagseftermiddagen i Luleå Energi Arena där kampen om finalplatsen avgörs.

Under söndagen spelas först placeringsmatch mellan lördagens två förlorare och dagen avslutas sedan med en finalmatch. Förutom cupvinsten får även vinnarna en plats i kommande års Eurocup-säsong. Mycket står på spel.

 

LÖRDAG
15:30 A3 vs. Högsbo
18:00 Luleå Basket vs. Alvik

SÖNDAG
13:00 3:e pris
15:30 FINAL

 

PRISER
Biljetter säljs i form av dagspass eller helgpass. Dagspass ger inträde till båda matcherna den valda dagen och ett helgpass ger till tillgång till alla fyra matcher under Svenska Cupen. OBS! Årskort för säsong 19/20 inkluderar inte Svenska Cupen, utan gäller för SBL och Eurocup endast.

Alla biljetter är onumrerade, först till kvarn till din favoritplats!

Dagspass: 250kr
Helgpass: 400kr

Pensionärer: Dagspass 200kr / Helgpass 350kr
Barn mellan 4-12 år: Dagspass 200kr / Helgpass 350kr
Barn upp till 4: Gratis

Biljettsläpp måndag 16 december.

 

RESTAURANGEN
Restaurangen LIVE kommer självklart ha öppet under helgen och erbjuda sin, som alltid, grymma mat!

Välj mellan en enkel burgare eller nachos i kiosken, matchbuffé (lördag), lunchtallrik (söndag) eller lyxpaketet med trerätters och dessert. Perfekt för dig som planerat en heldag i arenan och vill hålla blodsockret på en stabil nivå inför helgens rafflande drabbningar!

LÖRDAG
Dryck, kaffe, fika och nachos säljs i restaurangen från och med 16.00. 17.00 öppnar kioskerna och erbjuder ett bredare sortiment inklusive hamburgare. Sittning i restaurangen öppen från och med 16.30.
Matchbuffé 249kr
Lyxpaketet 475kr (ex dryck):
Förrätt under A3 vs. Högsbo
Varmrätt inför Luleå Basket vs. Alvik
Dessert i halvtidspausen mellan Luleå Basket vs. Högsbo

Söndag
Dryck, kaffe, fika och nachos säljs i restaurangen från och med 12.00, i kioskerna finns enklare mat så som burgare och fikabröd.
Lunchtallrik 105kr
Lyxpaketet 475kr (ex dryck):
Förrätt i pausen under bronsmatchen.
Huvudrätt inför finalen.
Dessert i finalens halvtidspaus.

Dryckespaket 195kr.

För att boka LYXPAKETET kontakta [email protected].

Boka bord HÄR.

Har du frågor eller funderingar kring Svenska Cupen! Tveka inte att höra av dig till [email protected].

Är du ett företag och vill göra detta till en helg tillsammans med dina kollegor ni sent ska glömma? Kontakta [email protected].

Svenska Cupen