Tack Elin!

2019-07-06

Efter tre säsonger i Luleå Baskets färger är det dags för Gammelstadsfostrade Elin Lomgren att ge sig av för att studera i Stockholm.

Elin, uppvuxen och fostrad i Luleåklubben Gammelstads BBK, gjorde sin tredje säsong med Luleå Basket 18/19. På sina tre år med klubben har hon varit med och säkrat två av tre möjliga guld, en inte så liten bedrift. Förutom sin baskettalang så bidrar Elin alltid med en enorm arbetsmoral, men framför allt så är hon en glädjespridare av rang. Hon är en sann lagspelare.

”Jag vill tacka Elin för hennes tid i Luleå Basket. Elin är en bra spelare och en stor glädjespridare som kommer saknas mycket. Hon tar med sig två guld från sina tre år i klubben och vi önskar henne stort lycka till framöver, när hon nu kommit in på GIH. Jag hoppas hon kommer fortsätta sin elitsatsning i kombination med studierna i Stockholm och gratulerar klubben som lyckas värva henne”, säger klubbdirektör Christer Sehlin.

”Jag är väldigt stolt över att ha fått möjlighet att representera Luleå Basket under tre säsonger. Nu tar jag mig an nya utmaningar med studier i Stockholm.  Jag vill tacka klubben, tränare och fans för allt stöd men framförallt alla fantastiska lagkamrater jag tränat och spelat med som gjort att jag utvecklats som basketspelare och som person, tack!” säger Lomgren.

Luleå Basket önskar Elin all lycka till i sin framtida karriär, både som basketspelare och student. Det har varit en sann glädje att se henne i Luleås linne och hoppas att vi kan få göra det någon fler gång framöver.

Elin Lomgren