Tack Fanny!

2019-08-05

Idag kan vi dela med oss av det tråkiga beskedet att Hökenprodukten Fanny Mosesson väljer att inte förlänga sitt kontrakt med Luleå Basket.

Fanny Mosesson har varit en del av laget i tre säsonger och kammat hem två guldmedaljer till klubben. Under sina år som elitidrottare med Luleå Basket har hon samtidigt studerat på Luleå Tekniska Universitet och nu väljer hon att gå vidare och satsa på sin civila karriär.

”Jag har valt att inte förlänga mitt kontrakt med Luleå Basket. I kombination med basketen har jag studerat heltid på LTU och är nu färdig med utbildningen. Nu är jag peppad på att fokusera på min kommande civila karriär, vart jag hamnar är inte klart ännu. Jag är väldigt glad över att jag fick möjligheten att uppfylla en av mina barndomsdrömmar, att spela i Luleå Basket. Nu ser jag framemot nya utmaningar och möjligheter i livet! Jag vill rikta ett stort tack till alla som på något sätt engagerat sig i klubben men allra främst till mina grymma kompisar jag fått spelat tillsammans med, ni har varit guld!” säger Fanny Mosesson.

”Jag vill tack Fanny för hennes tid i Luleå Basket. Hon är en spelare som alltid ställer upp både på och utanför planen och som uppskattas av sina lagkamrater. Under hennes tre år i Luleå Basket har hon en 67-procentighet på SM-guld, en riktigt bra siffra. Att kombinera elitidrott med universitetsstudier är inte det lättaste men Fanny har gjort det med bravur. Nu när hon går vidare i karriären önskar vi henne stort lycka till,” säger Christer Sehlin.

Fanny har varit en viktig pusselbit i laget de senaste åren. Hon är en spelare med en enorm vilja, glädje och arbetsmoral och det har varit en ynnest att ha henne i laget. Luleå Basket önskar Fanny ett stort lycka till i framtiden!

Fanny Mosesson