Tack Reidun!

2024-07-01

Efter sex säsonger hos oss på Luleå Basket är det dags för nya äventyr för vår Reidun. Men innan vi släpper henne helt ska vi tillsammans blicka tillbaka på några av höjdpunkterna genom åren.

Sex säsonger! När du ser tillbaka på åren som gått, blev det som du hade tänkt dig innan du klev in på kontoret för första gången?
Oj, absolut inte! Jag trodde nog jag skulle jobba renodlat med försäljning och våra partners. Men jag hade aldrig förväntat mig att bli en så stor del av laget. Det har varit en otrolig resa tillsammans och en stark bidragande faktor till att jag varit här i sex säsonger. Att jobba med elitidrott är fantastiskt. Får ni chansen att göra det, tacka ja! Oavsett om det är basket, motorsport eller gymnastik, ta chansen!

Är det någon säsong som sticker ut lite extra?
Pandemisäsongen utan tvekan. Det var nya riktlinjer varje dag och vi möblerade om restaurangen, räknade stolar och mätte avstånd konstant kändes det som. Men sedan kom vi ut på andra sidan och kände bara – WOW vi gjorde det tillsammans?

Om du får ta med dig en grej, vad kommer du bära med dig framåt?
En grej är omöjligt, finns så många fina minnen och händelser att se tillbaka på. Men framför allt vill jag nämna två saker.

Relationerna – Alla fina samtal och samarbeten med spelare, fans, föräldrar, funktionärer och partners genom åren. Det är relationer jag kommer bära med mig livet ut.

SM-guldet 2023 – Täljehallen 28 april. Det är 44 sekunder kvar på matchklockan och jag får ögonkontakt med Josefin Vesterberg. Det tåras i ögonen när vi förstår att vi ska fira SM-guld igen. Ett av de starkaste av kanske hundratals glädjerus jag upplevt genom åren.

Vad kommer du sakna mest?
Känslan i korridoren på gameday. Man kan känna det redan på morgon när man kliver in om det blir vinst eller förlust. Inga ord säger det men energin i korridorerna säger allt. Och såklart, alla kaffestunder med Helen från BC Luleå!

Nudå, vad ska du hitta på framöver?
Nu ska jag få jobba med något annat jag brinner för – utbildningar. En gång i tiden hade jag en dröm om att bli lärare. Jag älskar aha-upplevelser och att sprida kunskap eller erfarenheter som får personer att bli bättre på det dem gör eller utvecklas som människa.

Från augusti hittar ni mig på Motivera, kommer arbeta som affärsutvecklande säljare i Luleå med omnejd. Det ser jag fram emot. Men först väntar några veckors semester!

Spännande! Visst lovar du att dyka upp i hallen i höst?
Ja självklart, håll en plats åt mig! Kanske till och med sjunger nationalsången om du frågar snällt.

 

Reidun gör sin sista dag hos oss den den 4 juli.