Välkommen Wetterbygden

2021-12-17

En match återstår innan jul och vi har förmånen att bjuda in Wetterbygden och Luleå-publiken till Luleå Energi Arena.

Vi närmar oss inte så sakteliga jul och för vår del så är det bara en match mellan oss och jullovet. Det är Wetterbygden Sparks som står för motståndet imorgon i Luleå Energi Arena. Wetterbygden har haft en bra säsong, och som vunnit tre av sina senaste fem matcher. Senast kommer de från en jämn match mot SBBK och vill säkerligen kapitalisera på energin från den vinsten. Vi spelade som bekant senast mot Alvik. En inte så jämn match men som å andra sidan gjorde samtliga Luleå-fans väldigt glada. Vi vill hitta energin vi hade i Åkeshovshallen och spela lika intensivt imorgon.

“En sista match innan vi går på lite julbreak. Det är viktigt att vi fortsätter vara fokuserade och rulla på med intensitet och energi. Wetterbygden är ett bra lag som jag rankade högt inför säsongen, och jag tycker de har spelat bra senaste omgångarna och är på gång. De har många hot med bland annat fyra utländska spelare men också svenskorna Emma Johansson och Erica Iderstål. Vårt fokus blir att spela solitt defense och offence. Lyckas vi med att hålla det lagorienterat imorgon så kommer det bli en bra match!” säger coach Sandberg.

Vi påminner alla besökare att ta med covidbevis och giltig legitimation, kom gärna i tid till hallen och håll avstånd. Läs mer om covidbevisen här.

Luleå Basket vs. Wetterbygden Sparks
18 december 18.00
Luleå Energi Arena

KÖP BILJETT HÄR | SE MATCHEN LIVE HÄR