Vi är på upploppet

2021-12-02

Vi närmar oss slutet av en intensiv matchperiod där Uppsala nu väntar härnäst. Det känns lite som att vi är på upploppet inför jul och det gäller att inte tappa fokus.

“Imorgon väntar ännu en match och det är Uppsala som utgör avslutningen på vår tuffa tvåveckorsperiod. Det har spelats fem matcher på 14 dagar vilket har varit och kommer bli nyttigt för oss. Inte minst om man blickar framåt mot ett förhoppningsvis långt slutspel till våren”, säger Robin Sandberg.

Uppsala har startat väl och skrällde minst sagt när de tog en skön skalp mot Alvik och vann med fyra poäng efter förlängning. De har något bra på gång och utöver sina tre vinster så har de även gjort flera jämna och välspelade matcher som vittnar om att det här är inte ett lag att underskatta. Vi är inte så förvånade över deras framfart för i truppen har de flera kompetenta spelare och i coachstaben en Luleåbekanting i Chioma Nnamaka som i år återvänt som coach i sin moderklubb. Fredag innebär alltså inte bara gratismatch och fredagsbasket, utan också ett kärt återseende.

“Uppsala är ett aggressivt lag som har några spelare som kan skapa men framför allt många skyttar runt om som kommer kunna dra i om vi inte är på tårna. Det känns fantastiskt kul att få komma hem och spela i LEA inför en nästan fullsatt arena! Det ser vi fram emot, kommer bli en fartfylld match!” Avslutar Sandberg.

Tack till våra fantastiska sponsorer som gör detta möjligt!

Luleå Basket vs. Uppsala Basket
3 december 18.00
Luleå Energi Arena

BOKA DIN GRATISBILJETT HÄR.
LÄS MER OM COVIDPASS HÄR.