Vi välkomnar Elle Johansson till Luleå Basket

2024-01-11

Elle Johansson har skrivit på för resten av säsongen för Luleå Basket.

“Det ska bli superkul att få vara med och spela med Luleå Basket som man ända sedan liten kollat på och drömt om att få spela med. Det kommer bli en rolig och spännande utmaning att tävla på denna nivå, något som jag ser framemot. Jag har tränat med detta lag ett tag och gillar verkligen gruppen, med både coacher och spelare. Att få träna, spela och utvecklas med ett av Sveriges bästa lag är alltid kul!” – Elle Johansson.

Elle, har utvecklats väldigt bra under sina sista år och gjort ett tiotal träningar med oss och visat att hon är redo för nästa nivå. Den senaste säsongen snittade hon 13.2 poäng, 3.6 Returer och 2.9 assist i Basketettan dam.

“Jag har följt Elle under mina sista år här och varit väldigt imponerad över hennes utveckling. Hon är nu redo för att testa på spel med oss och jag tror hon kan överraska. En spelare som är väldigt kvick och utnyttjar det väldigt bra både offensivt och defensivt. Det ska bli intressant att se vad hon kan bidra med redan i år.” – Head Coach, Robin Sandberg.

Välkommen till Luleå Basket Elle!